Rožmitálští házenkáři začínají třetí ligový rok s Liticemi

30.08.2018 04:00

V neděli od půl jedenácté rozehrají národní házenkáři Spartaku Rožmitál ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále třetí rok svého druholigového působení. (Připočítáme-li k tomu ještě jednoroční intermezzo v II. lize v ročníku 2008/2009, tak už to bude čtvrtý rok.)

Spartak by už sice měl mít za sebou utkání v Žatci, ale po dohodě se soupeřem oba celky proti sobě nastoupí až 22. září. Má to logiku, neboť hned o den později Rožmitalané hrají v Mostě. Takže na severu v pohodě přespí.

V nedělní premiéře naši hráči nastoupí proti celku TJ Plzeň – Litice. Soupeře velmi dobře znají. Vždyť se setkávají v nižší či vyšší soutěži už řadu let. V minulém ročníku jsme nejdříve na podzim doma Litice porazili 26:23, pak na jaře pomalu stejným rozdílem prohráli (22:27). Takže i teď lze očekávat velmi vyrovnané utkání. Tak všichni přijďte naše borce podpořit!

(Přehled mistrovských zápasů sezóny 2018/2019 Spartaku Rožmitál najdete na https://www.staryrozmital.cz/news/novy-rocnik-ii-ligy-narodni-hazene-rozlosovan/ )

Přes léto házenkáři Spartaku nejen trénovali, ale společně se i bavili

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode