Sběratelé poštovních známek, pozor!

12.08.2018 04:00

Naše spřátelená reklamní agentura Double Impact s.r.o. byla pověřena Českou poštou a Svazem českých filatelistů organizací prodejního veletrhu Expo, který je součástí Světové filatelistické výstavy Praga 2018.

Světová výstava poštovních známek se do Prahy vrací po dlouhých deseti letech a desetitisícům filatelistických nadšenců nabídne ty nejlepší filatelistické exponáty a rarity. Výstava se koná v hotelu Clarion v Praze - Vysočanech a vstupné na ni činí v předprodeji 300 Kč, na místě 400 Kč.

Prodejní veletrh Expo, jehož se účastní zahraniční poštovní správy a čeští i zahraniční prodejci, bude probíhat v hotelu Olympik Congress v Praze - Karlíně a vstup je na něj zdarma.

Obě akce se uskuteční současně ve dnech 15. – 18. srpna. Podrobnosti najdete na https://www.sberatel.info/

A ještě poznámka: Oblíbený mezinárodní veletrh Sběratel, na němž je možné koupit nejen známky, ale i staré pohlednice, mince, bankovky, minerály, karty, prostě vše, co se sbírá či do čeho se investuje, se koná na výstavišti v Praze - Letňanech v tradičním zářijovém termínu, tedy letos 7. a 8. září.

V hotelu Olympik a poté i na veletrhu Sběratel bude možné koupit speciální vlastní známky (oficiálně emitované Českou poštou), jejichž hlavním motivem je Praha. Foto: veletrh Sběratel

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode