Slavnostní zakončení sezóny

28.06.2018 05:53

Dnes naposledy se fotografiemi ještě vracíme k házenkářskému dni předminulou sobotu ve Starém Rožmitále, kdy mohli diváci sledovat turnaj starších přípravek, utkání mladších žákyň a nakonec sranda mač mezi pány a dámami.

Jak dopadly naše naděje, to už určitě z našeho zpravodajství víte, jak ale dopadl duel páni versus dámy, vám stále dlužíme. Vězte tedy, že kupodivu skončil smírně 10:10. Ale legrace to asi úplně nebyla, i když páni včetně rozhodčího byli údajně velice galantní. Časem se to ale asi nějak zvrtlo, neboť sudí na konci zápasu vzal ihned roha …

Takže bylo veselo a veselo určitě bude i zítra, kdy ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále začne po 17. hodině tzv. dohodná neboli slavnostní rozloučení s házenkářskou sezónou. Je totiž co slavit. Muži se ve II. lize umístili uprostřed tabulky a házenkářský potěr? Ten roste přímo před očima: mladší žačky, mladší žáci, starší přípravka… Na 40 dětí už válí národní házenou! Tak všichni v pátek přijďte. Samozřejmě jsou vítáni i fanoušci. Vždyť bez nich by domácí utkání neměla tu správnou atmosféru.

Snímky z utkání páni versus dámy pořídily pro náš web Vlasta Schwangmeierová a Lucie Trefná

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode