Soutěže skončily

24.10.2021 22:19

Dnešním zápasem starších žáků skončila letošní sezóna pro národní házenkáře Spartaku Rožmitál. Starší žáci na hřišti Kyšic vyhráli v nervy drásajícím duelu 23:22 po poločase 11:10 a udělali tak pěknou tečku za celým podzimem. V tabulce přeboru skončili na výborném třetím místě.

Ještě měly sehrát jedno utkání mladší žákyně, ale klání bylo odloženo na jaro. To abychom nezapomněli, že žijeme v době covidové. Sedm hráček soupeře je totiž v karanténě, a tak se pochopitelně nehrálo. Mladší žákyně přezimují v tabulce přesně uprostřed.

Nejlépe si vedli mladší žáci, kteří oblastní přebor za účasti deseti družstev jasně vyhráli. O nich píšeme v jiné zprávě.

Nejhůře dopadlo družstvo dorostenců. Z pěti účastníků přeboru skončilo bez výhry poslední. Je však nutné zdůraznit, že na zápasy tak tak dají dohromady mančaft, neboť celkem je jich jen devět. Zaslouží si uznání, že i přes nepříznivé výsledky je hra baví a jsou brzkým potenciálem pro doplňování mužstva dospělých.

Mužstvo mužů poté, co se dobrovolně přihlásilo po dlouhé covidové pauze, kdy se nedalo ani trénovat a přitom hráčům přibývaly roky, do oblastního přeboru, tedy o soutěž níž než doposud, teď hraje pro radost sobě a věrným divákům. V devíti podzimních utkáních pětkrát vyhrálo, jednou remizovalo a třikrát odešlo ze hřiště se skloněnou hlavou. Do jara zůstanou muži v tabulce na čtvrtém místě za Plzní-Újezdem, Zálužím a Osekem. Nutno zdůraznit, že ze všech celků nastřílelo na podzim nejvíce branek.

Tabulky soutěží s umístěním rožmitálských celků najdete na webu oddílu národní házení Spartaku Rožmitál.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode