Staroměstští hasiči uspořádali okresní kolo Plamenu

03.04.2019 16:40

V sobotu se v areálu tábora u Sobenského rybníka uskutečnilo okresní kolo hasičské hry Plamen určené pro děti a mládež. Celou tíži organizace celodenní akce pro několik stovek zúčastněných si vzal na bedra Sbor dobrovolných hasičů Starého Rožmitálu. Přípravy pod taktovkou vedoucí mládeže Lenky Vaňkové trvaly dva měsíce a daly, po pravdě řečeno, staroměstským hasičům pořádně zabrat. Pro desítku z nich vyvrcholily vpředvečer závodů vytyčováním tratí, úpravou míst pro jednotlivé disciplíny a zajišťováním provozu restaurace. Na pětadvacet jich pak pomáhalo při samotném průběhu Plamenu, a to počínaje rolemi komisařů a konče zdravotní službou. Náklady nesl sbor a město, za což oběma institucím, stejně jako všem zúčastněným, patří velký dík.

U Sobenského rybníka včera soutěžilo padesát pětičlenných družstev, především žáků, ale také mladších a starších dorostenců a několik jednotlivců z 35 sborů dobrovolných hasičů, samozřejmě včetně hasičátek ze Starého Rožmitálu.

 

V osm hodin ráno měli pořadatelé nástup

 

Ruku k dílu přiložili i doyeni starorožmitálského hasičského sboru. Na snímku s majitelem tábora Oldřichem Neubergrem (vpravo).

 

Na start přichází soutěžní družstvo SDH Starý Rožmitál. 



Více zde: https://www.staryrozmital.cz/news/staromeststi-hasici-rozhoreli-plamen/

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode