Starší přípravka se připravovala v Bolevci

19.03.2022 21:14

O dnešním zimním halovém turnaji starších přípravek skupiny B nám poslala zprávu a fotografie trenérka Eva Hofmanová:

 „Turnaje se zúčastnilo šest družstev, naše bylo kvůli nemoci bohužel oslabeno o pět hráčů, ale i tak se nám turnaj vcelku vyvedl.
V prvním zápase jsme jednoznačně podlehli hráčům z Nezvěstic 2:9, kteří se nakonec stali celkovými vítězi turnaje. Ve druhém jsme porazili družstvo Přeštic B 6:2, jež obsadilo konečné druhé místo.
Třetí utkání proti Božkovu jsme začali velmi dobře. Vedli jsme 2:0, ale bohužel jsme brankový náskok nedokázali udržet a prohráli jsme 5:7. Další duel jsme hráli proti Přešticím A. Tam jsme dokázali překonat soupeřovo brankáře až v poslední minutě a prohráli jsme těsně 2:3. K poslednímu zápasu jsme nastoupili proti Nýřanům, který jsme jednoznačně vyhráli 11:3.
Bohužel třetí - nešťastné -  utkání proti Božkovu nás posunulo až na konečné páté místo.
Chci našim malým hráčům hrozně moc poděkovat. A i když zimní příprava v tělocvičně není vůbec srovnatelná s tou venkovní, dnes se moc snažili, byli šikovní a je na nich znát, jak se zlepšují a jak je národní házená baví. A to je pro mě, jako pro trenérku, to největší ocenění.
Také chci poděkovat rodičům za jejich pomoc a za podporu mé mamce Zdeničce, že s námi dnes jela jako druhý tréner. Pavel bohužel kvůli zdravotnímu problému nemohl, ale byl nám velkou oporou alespoň po telefonu. .
Už se všichni moc těšíme na další turnaje.
Naše sestava a branky: V. Šnajdr (brankář) - S. Holeček (10 branek), M. Horák (5 branek), T. Hrdina, M. Němec (4 branky) A. Nosek (7 branek), J. Šnajdr

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode