Starší přípravka stále lepší

17.09.2016 18:50

V pořadí druhý letošní turnaj starších přípravek v národní házené se konal v sobotu 17. září v Přešticích. Podle původních předpokladů se mělo hrát na venkovním hřišti, čáru přes rozpočet ale pořadatelům udělalo počasí, a tak se turnaj odehrál v tělocvičnách místní školy.

Do Přeštic přijelo deset družstev, která byla rozdělaná do dvou skupin. Prvním naším soupeřem byl celek Přeštic B, který jsme porazili 3:0. Pak jsme nastoupili proti družstvu družstvo Tymákova, se kterým jsme remizovali 2:2, když jsme vyrovnávací branku inkasovali v posledních vteřinách utkání. Tato branka se, bohužel pro nás, ukázala být jako klíčová, neboť jsme následná dvě utkání prohráli. Nejprve jsme podlehli Ejpovicím 1:5 a následně jsme nestačili na Litohlavy s výsledkem 3:4. O pořadí na třetím a čtvrtém místě ve skupině, které bylo určující pro nadstavbovou část, tak rozhodoval větší počet nastřílených branek ze všech zápasů. Jelikož naše skóre bylo 9:11, oproti Tymákovu 16:18, tak Spartak Rožmitál v základní skupině obsadil čtvrté místo a čekal jej boj ve skupině o 7. - 10. místo.

Do nadstavbové části se nám započítávala výhra ze základní skupiny nad béčkem Přeštic. Dvoukolově jsme se utkali s týmem Nezvěstic (5:3 a 4:1) a s týmem Přeštic A (4:2 a 4:0). V nadstavbové části jsme tedy vyhráli všechny čtyři zápasy a na turnaji jsme obsadili celkové sedmé místo. Turnaj vyhráli Přeštice C, druhé byli Ejpovice a na třetím místě skončily Litohlavy.

Naše sestava a branky: M. Hrdina - D. Pospíšil (18 branek), T. Blažek (6 branek), K. Karlík (2 branky), A. Hejrová a J. Hofman

Družstvo Rožmitálu před turnajem v Přešticích...

... a po něm při rozdílení cen.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode