Starší přípravka už má za sebou druhý turnaj

23.09.2019 17:07

Letošní druhý turnaj starších přípravek Spartaku Rožmitál v národní házené, hraný v sobotu 21. září, už byl rozdělen do výkonnostních skupin na základě rozřazovacího turnaje z předchozího týdne (viz naše zpráva https://www.staryrozmital.cz/news/prvni-velke-turnaje-nejmensich-hazenkaru-spartaku-a-hned-s-uspechem/.

Rožmitálská děvčata se představila v papírově "slabší" skupině, která svůj turnaj odehrála v Přešticích. Ve skupině bylo osm účastníků a výsledky děvčat byly následující: remíza s Přešticemi B 2:2, porážka od Příchovic 0:5, výhra nad Přešticemi C 4:1, prohra se Všenicemi 5:9, remíza s Dobřívem 5:5, prohra s Božkovem 5:3 a na závěr výhra na Pleteným Újezdem 9:1.

V závěrečném součtu to znamenalo páté místo.

Turnaj papírově "silnější" skupiny, kde se představili rožmitálští chlapci, se odehrál v Nezvěsticích. A jak se jim dařilo? V prvním zápase porazili Pl. Újezd A 5:2 a pak Tymákov 7:4. Následovala porážka od domácích Nezvěstic B 2:3. Poté porazili Litohlavy B 5:2 a Záluží 3:2. Dvě porážky, nejprve od Litohlav A 5:7 a pak od Nezvěstic A 0:6 je ale vyřadili z bojů o medailové příčky. V posledním zápase ještě remizovali s Přešticemi A 5:5.

Chlapci tak svoje účinkování na turnaji završili na čtvrtém místě.

Ještě před vyhlašováním výsledků nezvěstického turnaje chlapci převzali medaile z minulého turnaje v Plzni-Újezdě, kde po opravách špatně zapsaných výsledků obsadili třetí místo (oproti původnímu čtvrtému místu).

Naše sestava a branky děvčat: Natálie Konvičková - Anetka Pospíšilová (1 branka), Tereza Kašparová (1 branka), Jana Převrátilová, Lucie Beranová (19 branek), Terezka Šoulejová (1 branka), Matylda Šourková (3 branky), Amálka Trefná (2 branky), Barbora Matoušková (1 branka), Dorotka Šourková. Trenéři Monika Šourková a Petr Šourek.

Naše sestava a branky chlapců: Radim Dražan - Matěj Blažek, Tomáš Horák (1 branka), Martin Horák, Šimon Hrdina, Vašek Hudeček (2 branky), Patrik Metlička (23 branek), Vojta Trefný, Martin Kohel (1 branka). Trenéři Gabriela Horáková, Lucie Součková a Zdena Fraňková.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode