Stupno – Rožmitál 23:18 (9:11)

03.05.2015 18:14

V utkání ve Stupně hraném 3. května 2015 jsme se stále museli obejít bez dvou zraněných hráčů. Ale na naší hře jak v obraně, tak i v útoku to nebylo znát, alespoň v prvním poločase. Ve druhé minutě jsme se ujali vedení, domácí z následného útoku vyrovnali. Stejná situace se opakovala i v páté minutě. o minutu později jsme vstřelili dvě branky a vedli jsme 4:2. Domácí brankami v desáté a jedenácté minutě vyrovnali na 4:4. Zápas byl vyrovnaný, domácí neustále dotahovali náš jednogólový náskok. V závěru poločasu se nám podařilo odskočit do dvougólového vedení a poločas jsme tak vyhráli 11:9.

Druhý poločas byl z naší strany katastrofální. Domácí hned ve druhé minutě vyrovnali, nám se sice z následného útoku podařilo jít do vedení 12:11, ale na dlouhou dobu to bylo vše. V útoku jsme několikrát po sobě ztratili balon špatnými přihrávkami, čehož domácí využili a výsledek zápasu otočili ve svůj prospěch. Naše obrana si nedokázala poradit s rychlými brejky soupeře, nepomáhaly ani změny v sestavě nebo rozestavení. V 17. minutě jsme prohrávali 12:19. Do konce zápasu jsme sice dokázali brankový rozdíl snížit, ale na naší prohře to nic nezměnilo.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, J. Zemek, J. Pičman

Branky: P. Šourek 8, R. Stöckl 5, J. Zemek 4 a J. Pičman 1 - za domácí: Berka 11, Kroc 9, Pokorný 2, Caletka 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode