Tak nám to začalo!

14.01.2019 03:22

Nabitá jarní sezóna všech družstev národních házenkářů Spartaku Rožmitál je tady. Jako první včera odehrály svůj halový turnaj v Plzni – Bolevci starší žačky.  

Naše děvčata byla zařazena do tzv. nepostupové skupiny společně s dalšími šesti týmy. K prvnímu utkání nastoupila proti Blovicím a utkání jsme prohráli 3:9. Druhý zápas jsme sehráli s pro nás zcela neznámým týmem Litvínova B. Se Severočeškami jsme prohráli 5:14. Stejně tak jsme ztratili i třetí utkání, tentokrát s Dobřívem 3:9.

Vítězství jsme se dočkali až ve čtvrtém zápase, když jsme porazili Nýřany 6:4. Poté následovala porážka od Kyšic 6:9. V posledním střetnutí proti Liticím jsme zvítězili 8:7, když jsme rozhodující branku vstřelili v poslední vteřině.

Naše sestava a branky: Nora Vaňková - Tereza Drechslerová, Julie Černovská, Michaela Hudečková, Kristína Kropáčková, Anna Hejrová, Johanka Čípelová - Michaela Antalová (17 branek), Denisa Brejchová (1), Nikola Tomanová (10), Barbora Feltová (1), Kateřina Karlíková (1). Trenéři Eva Hofmanová a Pavel Brejcha.

Starší žačky Spartaku Rožmitál na turnaji v Plzni

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode