Turnaj přípravek v Přešticích

11.10.2015 09:42

10. října 2015 se zúčastnil Spartak Rožmitál, oddíl národní házené, se svojí starší přípravkou turnaje v Přešticích. Klání se zúčastnilo třináct týmů, které byly rozděleny do třech skupin. Našimi soupeři byli postupně týmy Litohlav (prohráli jsme 1:10), Kyšic B (2:2) a Ždírce (1:9).

Oproti předchozím turnajům (v Litohlavech a v Božkově, jsme dokázali už v základní skupině uhrát se silnými soupeři alespoň bod. I přes toto zlepšení nás čekal boj ve skupině o 7. - 13. místo. V bojích o umístění jsme se také zlepšili a dokázali jsme porazit týmy Plzně-Újezda (8:3) a Přeštic C (6:1). V dalším utkání jsme remizovali s Nezvěsticemi (5:5). Prohráli jsme se Štěnovicemi (0:7) a v posledním zápase turnaje i s Přešticemi B (3:6). Ve skupině o umístění jsme tak získali pět bodů, ale bohužel vzhledem k výsledkům ostatních zápasů to stačilo pouze na dvanácté místo.

Turnaj jsme odehráli v této sestavě: Pavel Metlička (vstřelil 19 branek), David Pospíšil (5), Denise Brejchová (1), Tomáš Blažek (1), Patrik Španihel, Jakub Hofman, Jakub Brejcha a Matouš Hrdina.

Celá včerejší sobota se tedy u nás odehrávala ve znamení Přeštic. Nejdříve přes den byl náš potěr v Přešticích a pak odpoledne přeštičtí dospěláci v mistrovském utkání u nás.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode