Turnajem v Dobříši začali naši ostrý trénink před soutěžními zápasy

11.03.2014 07:14

V sobotu 8. března 2014 se mužstvo Spartaku Rožmitál zúčastnilo tradičního halového memoriálu v národní házené v Dobříši – Staré Huti na počest Jiřího Rambouska. Na turnaji hrálo – stejně jako vloni - šest týmů, a to systémem každý s každým, přičemž hrací doba byla 25 minut.

První naším soupeřem byl celek Kyšic. Od začátku zápasu jsme dotahovali jedno až dvou brankový náskok soupeře, dvakrát se nám podařilo v průběhu zápasu vyrovnat, nakonec jsme ale prohráli 7:9.

Druhé utkání jsme hráli proti domácímu týmu Staré Huti. Na začátku jsme si vypracovali tříbrankový náskok, v sedmé minutě jsme vedli 5:2. Od této chvíle se však naši útočníci až do konce zápasu neprosadili, branky střílel pouze soupeř a utkání jsme prohráli 5:11.

Třetím soupeřem byly prvoligové Přeštice. Drželi jsme s nimi vyrovnaný výsledek do osmé minuty, kdy bylo srovnáno na 2:2. Naše obrana ale nenašla recept na útočníky Přeštic, kteří se prosazovali hlavně střelbou z dálky. Zápas jsme prohráli 7:13.

V předposledním utkání jsme nastoupili proti Spojům Praha. V desáté minutě jsme vedli 4:0 a o osudu zápasu se zdálo být rozhodnuto. Pak naši útočníci ztratili několikrát balon a rázem jsme vedli pouze o jednu branku. Závěr utkání jsme ale zvládli a zvítězili jsme 8:6.

Poslední zápas jsme odehráli proti Nýřanům. První branku jsme vstřelili až v desáté minutě, když jsme snižovali na 1:5. Naše obrana si nedokázala poradit se střelbou z velké vzdálenosti ani s rychlými brejky soupeře. Zápas jsme prohráli 9:14.

V turnaji jsme celkově obsadili páté místo, vyhrála domácí Stará Huť před Přešticemi a třetí skončily Nýřany. Naši si tedy letos polepšili o jedno místo, neboť vloni na tomto turnaji skončili až šestí. Ve Staré Huti ale nešlo ani tak o výsledky, jako především o ostrý trénink před jarními soutěžními utkáními.

Sestava: D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, Z. Sadílek, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, P. Melichar, J. Pičman, J. Pazderník

Naše branky vstřelili: P. Šourek 17, J. Pičman 9, P. Melichar 7, R. Stöckl 2, J. Pazderník 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode