Tymákov B – Rožmitál 24:25 (15:12)

01.05.2016 19:24

První branku utkání hraného na 1. máje 2016 v Tymákově jsme vstřelili ve třetí minutě, domácí ale hned z následného útoku srovnali. V šesté minutě jsme šli do vedení o dvě branky na 3:1. V sedmé minutě bylo srovnáno 3:3. Utkání bylo vyrovnané do 19. minuty, kdy byl stav 9:9. Naše obrana si do té doby nedokázala poradit s útočnou hrou domácích, nedokázala jim sebrat jediný balon. Akce domácích tak zastavoval pouze náš brankář. Pak se také bohužel na nějakou dobu odmlčel i náš útok, sedm minut trvající střelecký výpadek domácí využili a získali dvoubrankový náskok, v závěru poločasu naše ztráta narostla na tři branky.

Ani úvod druhého poločasu na obraze hry nic nezměnil, domácí si hlídali tříbrankové vedení. Pokud se nám podařilo snížit na rozdíl dvou branek, z následného útoku jsme zase branku inkasovali. V deváté minutě jsme prohrávali 15:19. Pak se ale konečně naší obraně začalo dařit, v patnácté minutě jsme prohrávali pouze o dvě branky, v minutě jednadvacáté bylo srovnáno 20:20.

V 25. minutě jsme měli šanci jít do vedení, stav byl 23:23 a útočili jsme. Chybnou rozehrávkou jsme se ale o šanci připravili, domácí se nemýlili a prohrávali jsme 23:24. Dvěma brankami jsme strhli vedení na naší stranu a dvě minuty před koncem jsme vedli 25:24. Domácí ale rychle srovnali, my jsme třicet sekund před koncem opět vedli. Půl minuty ale domácím na srovnání nestačilo, po uplynutí hrací doby neproměnili ani trestný hod.

Sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, J. Stoklasa, D. Franěk, J. Vondrášek - P. Šourek, J. Zemek, R. Stöckl, P. Melichar

Branky: R. Stöckl 10, P. Melichar 6, J. Zemek 6 a P. Šourek 4 - za domácí: Kugler J. 17, Kugler V. 4, Tlustý 4

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode