Utkání dvou rozdílných poločasů

27.04.2014 12:10

AKTUALIZOVÁNO v 13.30 hodin.

V 16. kole Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené porazil Spartak Rožmitál 27. dubna 2014 na svém hřišti ve Starém Rožmitále béčko Přeštic 20:17 po poločase 11:5.

Už z těchto čísel je jasně vidět, jak se zápas vyvíjel.

Nejprve začal se čtvrthodinovým zpožděním, protože hosté přijeli ve stejně bílých dresech jako mají domácí. A tak se v chladném počasí, které vystřídalo včerejší vedro, čekalo na vesty, které by obě mužstva odlišily.

V prvním poločase měli naši jasně navrch, ve druhém, kdy si zahráli i nejmladší hráči, protože utkání se zdálo rozhodnuté, došlo málem k dramatu. Pět minut před koncem jsme vedli už jen o dvě branky.

Nakonec základní sestava v útoku dala ještě dvě branky, takže jsme zaslouženě zvítězili. Utkání se vyznačovalo nezvykle vysokým počtem nastřelených tyčí, dobrým výkonem našeho brankáře a až na poslední dvě minuty ocelově zamračenou oblohou.

Podrobnosti najdete v reportáži pod Házenkáři. Tady alespoň pár fotografií.

Naši vpředu, soupeř vzadu. Oba týmy nastoupily v téměř identických dresech.

Rozhodčí Václav Havránek, sportovní redaktor Rokycanského deníku, měl přesto evidentně výbornou náladu.

Utkání zachránily pro soupeře narychlo přivezené vesty manželkou jednoho z našich hráčů ze stadionu ve městě.

Utkání se hrálo velmi slušně až na jedno nezaviněné přechodné zranění našeho obránce a žlutou kartu, kterou dostal nejlepší střelec soupeře za vulgární pokřikování na rozhodčího.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode