V neděli 12. května všichni povinně do Starého Rožmitálu na házenou!

11.05.2013 07:52

Šlágr 18. kola Oblastního přeboru Západočeského kraje v národní házené se odehraje tuto neděli 12. května 2013 v 10.30 hodin na hřišti ve Starém Rožmitále. V důležitém utkání hostí druhý Spartak Rožmitál první TJ Sokol Kyšice.

Papírovým favoritem jsou naši borci, kteří na jaře ještě neztratili ani bod, zatímco Kyšičtí v první jarním kole prohráli o dvě branky v Tymákově, kde jsme my v posledním kole o dva góly dokázali zvítězit. Tímto se omlouváme čtenářům za chybu ve zprávě z 5. května, ve které  jsme uvedli, že Kyšice na jaře ještě neprohrály.

Podíváme-li se na dosavadní výsledky obou mužstev v této sezóně, tak zjistíme, že Kyšice -. ač první o dva body před námi – nijak svými dosavadními výsledky neoslňují. Prohrály třeba v Ejpovicích, kde my jsme na podzim dokázali remizovat, a porážku utrpěly také v Přešticích, na jejichž hřišti jsme kliďánko o čtyři branky vyhráli. Nám ublížil výpadek hned v prvním podzimním kole v nešťastném utkání v Dobřívi, kdy nebyl v sestavě Petr Šourek, a dosud jediná prohra na domácí půdě v šestém kole s Tymákovem.

Před nedělním utkáním mají Kyšice 27 bodů, Rožmitál 25 bodů. Vyhrajeme-li, dotáhneme se sice v počtu bodů na Kyšice, ale zůstaneme druzí, vyhrajeme-li o devět a více branek, budeme první. A kdybychom už v dalších čtyřech kolech jen vítězili .... raději nebude psát hop, dokud jsme nepřeskočili.

Naši házenkáři nám prostě letos, na rozdíl od našich hokejistů na mistrovství světa, dělají jen radost.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode