V osmifinále Českého poháru skončil Spartak pátý

21.01.2018 09:34

Včera absolvovali národní házenkáři Spartaku Rožmitál osmifinále Českého poháru, které se hrálo turnajově každý s každým v hale ZČU v Plzni na Borech. Sobotního klání se zúčastnilo šest družstev. V duelech 2 x 15 minut Rožmitalané nejdříve hráli s týmem Příchovic, s nímž prohráli 6:10 a pak nastoupili proti Kyšicím, s nimiž rovněž utrpěli porážku 4:11. Shodou okolností to byly právě Příchovice a Kyšice, které obsadily první dvě místa a postoupily do čtvrtfinále.

V dalším utkání naši hráči porazili béčko Nýřan, ale pak prohráli s Vřeskovicemi 9:12 a se Všenicemi 7:14. Na osmifinálovém turnaji Českého poháru tak skončili se ziskem dvou bodů na pátém místě.

Naše sestava a branky: D. Sadílek - P. Blažek, D. Franěk, Z. Sadílek, M. Hejra, J. Vondrášek - P. Šourek (6 branek), P. Melichar (3 branky), R. Stöckl (2 branky), J. Zemek (13 branek), J. Pičman (7 branek) a J. Pazderník (6 branek)

Vloni museli naši borci absolvovat v Českém poháru základní kolo, v němž ovšem vyšli bodově naprázdno a do osmifinále se neprobojovali. Letos byli – vzhledem k dobrému umístění na sedmém místě v konečné tabulce II. ligy v minulém ročníku - přímo do osmifinále nasazeni.

Ilustrační foto

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode