V pátek 5. prosince budeme mít opravdu bohatou nadílku

04.12.2014 16:11

„Téma rušení Vojenského újezdu Brdy nabírá na obrátkách a už zítra 5. prosince 2014 se blíží do finále. Střety odpůrců a zastánců rušení nabírají na intenzitě, stejně tak i kroky ministra obrany. Jde o hodně a jde o všechno. Ale komu?“ ptá se dnes hned na začátku  článku Rušení újezdu a fikce kolem něj šéfredaktor Příbramského deníku Karel Hutr.

Ano, zítra je na pořadu 23. schůze Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky podle schváleného programu jako 85. bod třetí čtení, a tedy závěrečné projednávání vládního návrhu zákona o zrušení vojenského újezdu Brdy.

Podobně jako jsme se ptali v našem dnešním ranním příspěvku, co nám - pokud jde o rožmitálský zámek - přinese zítra z Příbrami Mikuláš, můžeme se Mikuláše ptát i v souvislosti s vojenským újezdem. S čím přijede z Prahy náš poslanec Josef Vondrášek? V jeden den se toho přihodí opravdu hodně!

Podrobnosti o dosavadním vývoji kolem VÚ Brdy si můžete přečíst u nás v Novinkách a také v Příbramském deníku na: https://pribramsky.denik.cz/hledani/?q=Brdy&odeslat=Hledat

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode