Vánoční veletrh Sběratel plný dárků

23.11.2022 00:30

Naše partnerská agentura Double Impact pořádá 25. a 26. listopadu v pražském hotelu Olympik Congress Vánoční veletrh Sběratel, na němž bude na 70 vystavovatelů z dvanácti zemí nabízet sběratelské předměty, jako jsou mince a bankovky, poštovní známky, pohlednice, staré ceniny, ale také plakáty, grafiky nebo vintage reklamy.

Na veletrhu si můžete nejen doplnit sbírky, ale také najít inspiraci na vánoční dárky pro vaše přátele a blízké. Každý kus nabízený na Sběrateli je originál s vlastním příběhem, který nejen přinese radost, ale do budoucna může být také zajímavou investicí.

A neleží vám náhodou doma poklad? (třeba na půdě...) Nechte si zde ocenit své sbírky od nezávislých znalců z profesních organizací - Svazu českých filatelistů (poštovní známky), České numismatické společnosti (mince, medaile, bankovky), Klubu sběratelů autogramů (podpisy) a Muzea cenných papírů (akcie, ceniny).

Více o veletrhu zde.

Na veletrhu bude mít premiéru druhá fantaskní bankovka (první byla s Belmondem ve filmu Muž z Acapulca), tentokrát v hodnotě jednoho pantera království Lugaš ze slavné komedie Návrat Růžového pantera. Bankovka je ze sběratelské série Bájné země filmového plátna, která představuje fiktivní měnu ze států, které se objevují jen ve slavných filmech.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode