Velké zklamání. Vánoční jarmark v Rožmitále zrušen

26.11.2021 00:01

Včerejší vládní vyhlášení nouzového stavu z důvodu nekontrolovatelného šíření koronaviru se dotklo i pečlivě připravovaného vánočního jarmarku, který se měl konat na náměstí a nádvoří Podbrdského muzea. Covid se roztahuje všude velmi rychle a v Rožmitále bylo předevčírem už 81 aktivních případů, tedy číslo, které bylo vloni dosaženo až na konci prosince.

Přeci jen ale malý jarmarčík na náměstí bude. Prodejna Drogerie-knihy bude mít už od osmi hodin otevřeno minimálně celé dopoledne.

A co bude nabízet? Rožmitálský vánoční hrneček, rožmitálské vánoční pohlednice, čokolády, vína, mýdla, šampony, magnetky, filatelistické rarity a kdovíco ještě. Vše s motivem Rožmitálu. A pak knihy s regionální tématikou, tedy ideální dárky pod stromeček. A dokonce, kdo si zakoupí jednu knihu z trojice - Cvokaři, R. R. Hofmeister nebo Tenkrát v Rosenthalu -  dostane k ní kapesní kalendářík Cvokařského muzea.

Tak si přijďte na Pazderníkouc malý, ale dárky nabitý vánoční tržík vybrat! A pokud jde o ten velký trh, tak snad už se ho za rok dočkáme!

Prodejna Drogerie-knihy (zcela vlevo)

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode