Víkend plný národní házené

27.09.2021 00:02

O tomto víkendu bojovali na hřištích pro národní házenou dorostenci, mladší žáci, přípravka i muži Spartaku Rožmitál. Největší radost udělali rodičům i fanouškům mladší žáci, kteří v oblastním přeboru ještě nepoznali hořkost porážky. Na svém kontě už mají čtyři vítězství. Naposledy porazili chlapce v Tymákově a v Plzni-Újezdě.

Dorostenci, kteréžto družstvo má Spartak po hodně dlouhé době, sehráli v sobotu vůbec první zápas, v němž doma podlehli Tymákovu. Jak se ale říká - první vyhráni, z kapsy vyhání - takže je vlastně dobře, že dorost prohrál. Příště si to určitě vynahradí. Škoda, že se Rožmitálu nepodařilo sestavit družstvo dorostenek.

Muži v oblastním přeboru Západočeského kraje soupeřům předvádějí, co se za pět let naučili v lize. Z pěti utkání mají osm bodů a patří mezi týmy v čele tabulky. Včera porazili ve Starém Rožmitále, do roku 2019 rovněž druholigové, Vřeskovice 24:21.

Starší přípravka v sobotu absolvovala druhý turnaj, tentokrát v Nezvěsticích. Bohužel tentokrát se malým nadějím klání vůbec nevydařilo a z pěti týmů skončily poslední. I tak si chlapci zaslouží pochvalu za snahu a bojovnost, kterou předvedli.

Výsledky, sestavy i střelce branek ze všech zápasů najdete v rubrice Házenkáři.

Snímky ze sobotního zápasu dorostenců proti Tymákovu ve Starém Rožmitále

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode