Vstup do nové sezóny se rožmitálské mládeži vydařil

09.08.2019 08:56

Včera navečer se ve sportovním areálu ve Starém Rožmitále odehrála přátelská utkání v národní házené přípravky a mladších žáků Spartaku Rožmitál se stejně mladými soupeři z Přeštic. Stovka přeštických děvčat a chlapců je tento týden v Rožmitále na soustředění.

Nejprve rožmitálská přípravka sehrála na malém hřišti dva zápasy, přičemž hrací doba každého z nich byla jednou 15 minut. V obou utkáních zvítězila, nejprve 6:4 a následně 5:4.

Naše sestava a branky: Matěj Černý - Patrik Metlička (4 a 1 branka), Martin Kohel, Matěj Blažek, Ladislav Pajkert (1 a 3 branky), Šimon Hrdina, Václav Hudeček (1 a 1 branka), Vojta Trefný

Poté nastoupili na velkou plochu k svému zápasu mladší žáci. Družstvo Přeštic bylo v tomto případě kombinované, hráli mladší žáci i mladší žákyně. Hrací doba byla dvakrát 25 minut. I v tomto duelu se domácí radovali z vítězství a po poločase 5:4, vyhráli 9:8.

Naše sestava a branky: Patrik Španihel, Matěj Černý - Pavel Metlička, Michal Mazánek, Lukáš Přígrodský - Patrik Metlička, Tomáš Blažek (3 branky), David Pospíšil (1 branka), Ladislav Pajkert, Kryštof Karlík (5 branek).

Vstup do nové sezóny se tedy naší mládeži dokonale vydařil.

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode