Starémurožmitálu.cz je deset let

17.02.2022 00:01

Zítra 18. února tomu bude deset let, co jsme spustili tento zpravodajský web, jenž slouží k informování veřejnosti o dění ve Starém Rožmitále a ve Cvokařském muzeu.

Těší nás, že si v něm čtou nejen obyvatelé obce, ale i ti, kteří k ní mají nějaký vztah, ať žijí kdekoli. Na webu jsme za jedenáct let publikovali téměř 5 000 zpráv a větších materiálů, které lze dodatečně vyhledat podle klíčového slova v archivu nebo podle tagů. Náš web čte v průměru denně na osm set unikátních návštěvníků. Což vzhledem k čistě lokálnímu zaměření, asi není tak špatné číslo.

Před pár lety jsme svoji činnost rozšířili i na facebook, kde nás lze nalézt na dvou profilech s různými obsahy, a to jako Starý Rožmitál a také jako Cvokařské muzeum.

Kolem nás se vytvořila parta spolupracovníků, která nás informuje o událostech, při kterých nejsme či nemůžeme z různých důvodů být. Děkujeme za spolupráci Vlastě Schwangmeierové, Dominiku Pazderníkovi, Pavlu Blažkovi, Miroslavu Leitermanovi, Jakubu Pazderníkovi a řadě dalších. Bez jejich příspěvků by byl náš web mnohem chudší.

Děkujeme rovněž pořadateli veletrhů a reklamní agentuře Double Impact, která si na svá bedra vzala financování provozu webu a facebooku, což – při objemu dat, který měsíčně chrlíme do světa – není zrovna málo.

A největší díky, Vám, čtenářům, neboť bez Vás by naše veškeré snažení bylo zcela zbytečné.

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode