Zápas jsme měli vyhrát

13.05.2017 17:09

AKTUALIZOVÁNO 14. 5. v 8.25 hod.

První poločas dnešního druholigového utkání v národní házené ve Starém Rožmitále mezi Spartakem Rožmitál a Sokolem Kyšice vůbec nenasvědčoval tomu, že po šedesáti minutách vyvrcholí dramatem hodným Shakespeara.

První branku hned ve druhé minutě vstřelil náš nejlepší střelec Petr Šourek a přestože soupeř okamžitě  odpověděl vyrovnáním, byli jsme to my, kteří si postupně vytvářeli až čtyřbrankový náskok. První poločas nakonec skončil 15:12 v náš prospěch a zdálo se, že – bude-li branková úroda na obou stranách pokračovat – přijdou brzy fanoušci o hlasivky.

Druhá půle však vypadala úplně jinak, a to nejen množstvím gólů. Začal totiž úřadovat brankář Kyšic a naši na něho nemohli najít recept, a tak ve 42. minutě bylo vyrovnáno 15:15. V dalších minutách jsme sice vedli o jednu až dvě branky, ale zcela na konci řádné hrací doby nařídil rozhodčí šestimetrový trestný hod a bylo srovnáno na konečných 21:21.

V nastaveném čase za oddechový čas a kvůli zraněním se však utkání rozhodčímu vymklo zcela z rukou a tak jej ukončila přátelská strkanice mezi hráči na hřišti i ze střídaček. Emocemi nabitý duel přinesl nejen dramatický děj, ale i zranění brankáře Dušana Sadílka míčem a Petra Melichara pár chvil před koncem protihráčem.

Utkání sledovala téměř stovka diváků. Zítra hrajeme opět doma od 10.30 hodin se silným celkem Ejpovic.

Naše sestava: D. Sadílek, M. Leiterman - P. Blažek, D. Franěk, J. Stoklasa, J. Vondrášek, M. Hejra - P. Šourek, R. Stöckl, J. Pazderník, P. Melichar

Branky: P.  Šourek 12, R. Stöckl 5 a P. Melichar 4 - za hosty: Šleis 9, Smola 8, Netušil 3, Špičan 1

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode