Zítra končí hlasování o Alej roku 2018

03.01.2019 03:26

Naše čtyři příspěvky o anketě o Alej roku 2018, které jsme zveřejnili na našem facebookovém účtu https://www.facebook.com/Cvokarskemuzeum/ v rozmezí od začátku listopadu do konce prosince vyvolaly enormní zájem. Oslovili jsme jimi přes 14 000 lidí, což bude asi nadlouho náš rekord.

Kromě obrovské sledovanosti, která nepochybně ukázala, jak je Alej Johanky z Rožmitálu mezi lidmi populární, nás potěšily i komentáře. Například Petr Sklenár či Eva Plívová hlásili, že už hlas poslali, stejně jako třeba Simona Stašáková, která se ještě přiznala, že rožmitálská alej je její srdcovka. Také Marie Kuncová je alejí nadšena a na facebooku hrdě píše, že je nádherná a naše. Jaroslav Souna přidal k hlasu i dovětek s vykřičníkem: Krásná alej! A tak bychom mohli pokračovat.

Nechceme ale zdržovat čtenáře tohoto našeho webu, kteří ještě nehlasovali. Klikněte tedy na https://www.alejroku.cz/2018/alej-johanky-z-rozmitalu , vyplňte rubriky a klikněte do čtverečku, aby bylo jasné, že nehlasoval robot. Telefon nemusíte uvádět. A pak už jen čekejte na e-mail od pořadatelů, který musíte potvrdit. A Váš hlas bude hned započítán.

Hlasování končí 4. ledna.

Alej Johanky z Rožmitálu ve sněhovém sevření

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode