V Praze pokračují veletrhy Sběratel, Investor a Minerály & drahé kameny

05.09.2013 18:08

Až do soboty 7. září 2013 pokračuje na výstavišti v Praze –Letňanech 16. ročník mezinárodního prodejního veletrhu Sběratel. Veletrh je největším setkáním sběratelů poštovních známek, mincí, pohlednic, bankovek, medailí, plakátů a minerálů ve střední Evropě. Akci doprovázejí veletrh Investor, jenž je zaměřen především na investice do zlata a filatelie, a veletrh Minerály & drahé kameny.

Sběratel a Investor jsou od čtvrtka 5. do soboty 7. září, veletrh Minerály & drahé kameny jen v pátek a v sobotu, neboť se s ním v těchto dvou dnech souběžně koná veletrh kosmetiky World of Beauty & Spa. Takže na výstavišti v Letňanech je pěkně živo!

Důležitá poznámka: Na veletrhy Sběratel, Investor a Minerály & drahé kameny platí jen jedna společná vstupenka, ale děti do 18 let a ženy nepotřebují ani tu. Mají totiž tradičně vstup zdarma! Hned u vchodu je umístěn poutač zvoucí do Cvokařského muzea.

Návštěva veletrhů v Praze je ideální příležitostí pro rodiny jak prožít den, neboť pořád je od 10 do 18 hodin (v sobotu do 16) co k vidění. Katalog veletrhů, seznam vystavovatelů, program doprovodných akcí a mnoho dalších informací naleznete na https://www.sberatel.info/cs

A ještě na konec: 10. září uvede kino v Rožmitále animovaný film Čtyřlístek ve službách krále. Co se ale takhle s Fifinkou, Myšpulínem, Pinďou a Bobíkem setkat už na veletrhu Sběratel  - jsou zde s nimi v prodeji nejen poštovní známky, ale i mince, které nechal razit v nákladu pouze 500 kusů holandský vystavovatel Numiscollect. Ostatně vystavovatelů je na veletrzích na 260 z 35 zemí.

Veletrhy Sběratel, Investor a Minerály & drahé kameny se konají na ploše přes půl hektaru.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode