Zpráva o hasičském plesu SDH Starý Rožmitál

27.01.2013 09:54

Za mrazivé noci a už několikadenní sněhové nadílky byl ve Společenském centru ve městě v sobotu 26. ledna 2013 uspořádán tradiční hasičský ples SDH Starý Rožmitál.

Po dvacáté hodině byl do téměř prázdného sálu dost tristní pohled a počet účastníků převyšoval tak maximálně osmkrát počet muzikantů kapely Signál. Člověk si maně vzpomenul na doby, kdy zde byla vojenská posádka a Jitex.

Avšak kolem desáté, když se Signálisté sálu několikrát zeptali, zda si děti mají kde hrát, kroužilo už na parketě či sedělo na židlích na 130 hostů. A když o něco později zahráli šenkýřce ze Staráku, svíjel se ve vyhraženém prostoru pro tanec už skoro celý Společňák.

Signál překonával sám sebe, tombola byla rychle vyprodána a zajímavé ceny včetně divočáka rozdány. Několik lidiček sice prohrálo svůj boj s panáky, ale celkový dobrý dojem z plesu to nemohlo pokazit.

Můžeme tedy v naší zprávě konstatovat, že z těch mála plesů, co se v téhle sezóně v Rožmitále konají, byl tenhle náš jeden z nejlepších.

A na závěr nikoli z povinnosti, ale z celého srdce, se sluší moc poděkovat hasičům, kteří ples připravili a pak na místě organizovali. Poděkování tedy patří Marcele Minaříkové, Aleně Pourové a všem hasičům, kteří se kolem nich v uniformách točili.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode