A je to tady!

26.11.2014 16:34

Známe to všichni. Někdo někde odhodí odpadek a za chvíli je už na jeho místě skládka. Podobné to je s vylepováním plakátů, plakátků, papírů atd. mimo plochy určené k výlepu.

Člověk je přece tvor učenlivý.

23. září 2014 jsme psali o zaběhnutém jezevčíkovi Ferdovi (viz https://www.staryrozmital.cz/news/zabehl-se-ferda/ ), jehož nešťastní majitelé nešťastně vylepili ve Starém Rožmitále áčtyřkové listy se žádostí o jeho hledání. Chápeme pohnutky majitelů pejska a nelze se na ně zlobit, že pro jeho navrácení zvolili zrovna tuto metodu, ale kdyby požádali radnici, jistě by jim ráda vyčlenila místo na výlepových plochách.

Nešťastný příklad polepování budov, stromů a všelijakých zařízení totiž už následují jiní, a to dokonce ti s úmyslem zbohatnout na úkor ostatních. Jak ukazuje náš snímek z 25. listopadu 2014 z Cvokařské ulice, neváhala firma, jistě zcela obskurní, polepit zařízení ČEZu s nabídkou udělat z chudých lidí ještě chudší. A její reklamu jistě za pár dní přelepí někdo jiný a pak přijde další atd. A v obci budeme mít za chvíli pěkný svinčík. Pak už budou chybět jen graffiti.

A ještě poznámka: Jezevčíka Ferdu jeho majitelé bohužel do dneška nenašli.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode