Budeme volit osadní výbor Starého Rožmitálu 3/3

03.11.2018 01:41

Nebudeme si zastírat, že poslední volby do starorožmitálského osadního výboru byly hodně dramatické. Do poslední chvíle nebylo jasné, zda se vůbec sežene pět kandidátů, aby volby mohly proběhnout. Stručně řečeno: Do práce pro „blaho lidstva“ (jak ve Cvokařském muzeu nazýváme veřejnou činnost na rozdíl od jednání pro „blaho rodiny a sebe sama“) se nikdo dvakrát nehrnul.

Letos jsme ale mírnými optimismy. Starý Rožmitál mládne a je tu řada šikovných lidí, kterým by práce pro blaho ostatních a tím i své velmi slušela. Asi není třeba vyjmenovávat, co se v obci všechno podařilo vytvořit, stačí se po Luhu, Ruslandu a Vsi projít. Takže lze na co navázat.

Vzhledem k tomu, že při těchto volbách asi nebude nikdo oficiálně někoho navrhovat, musí se lidé, kteří mají radost z práce pro druhé, sami na kandidátku do voleb přihlásit. A jak na to?

Stačí vyplnit formulář Prohlášení kandidáta, který ve dnech 8. až 12. listopadu dostanou do poštovních schránek všichni trvale bydlící občané ve Starém Rožmitále. Prohlášení je pak nutné odevzdat v zapečetěné obálce v podatelně na radnici do 23. listopadu do 13 hodin. Kdo by náhodou formulář ve schránce nenašel, může si ho vyzvednout v Městském kulturním středisku vedle radnice na náměstí.

Tak do toho! 

Ke  Starému Rožmitálu patří i veselá mysl a dobrá zábava

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode