Co ještě zaznělo U splavu

22.11.2016 08:22

Dnes se ještě naposledy vracíme k jednání osadního výboru Starého Rožmitálu s občany 11. listopadu v hospůdce U splavu. Zazněla zde i řada připomínek a námětů, o kterých jsme ještě nepsali.

Bohužel nebyl ještě spraven chodník na nábřeží, nebyl opraven kříž u lípy na aleji a nepřivedena voda do hasičské klubovny, i když to vše město slíbilo. Věříme, že se rychle pochlapí. Městskému úřadu naopak patří velký dík za pomoc s koupalištěm nad sportovním areálem.

A teď k námětům, které se rovněž na shromáždění objevily. Bylo by zapotřebí spravit městský rozhlas v Ruslandu, který už prý nefunguje dva roky a srovnat asfaltový povrh u přečerpávačky, kde se tvoří ohromná louže přes celou cestu. Nerovný asfalt ovšem není jenom zde, ale například i před Cvokařským muzeem, kde jsou velké louže ještě druhý den po dešti. Samozřejmě víme, že se nestačila sesednout zem po kanalizaci a asfalt přišel příliš brzy.

Občané by také uvítali vydláždění prostoru pod kontejnery na tříděný odpad. Tady nabízejí městu pomocnou ruku stejně jako v případě hospůdky. Stačí poskytnout materiál, práci už udělají sami.

Než stačí čidlo rozsvítit světlo, už má člověk plné boty vody

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode