Dosavadní starosta svolává nově zvolené zastupitele

01.11.2018 04:51

Dosavadní starosta Rožmitálu pod Třemšínem Ing. Josef Vondrášek svolává v souladu se zákonem o obcích na pondělí 5. listopadu od 17 hodin do Společenského centra ustavující zasedání nově zvoleného zastupitelstva města.

Kromě předepsaného slibu zastupitelů bude mimo jiné na programu volba starosty, místostarosty, členů rady a předsedů finančního a kontrolního výboru. Zasedání je samozřejmě veřejné a lze si je přát, že se, především s novými zastupiteli, přijde seznámit hodně občanů. Na ustavující zasedání po volbách před čtyřmi lety se ale přišla podívat jen asi třicítka lidí (viz naše zpráva https://www.staryrozmital.cz/news/josef-vondrasek-popate-zvolen-starostou-mesta).  

Ještě si zopakujme zastupitele zvolené ve volbách 5. a 6. října 2018: za KSČM Ing. Josef Vondrášek, Mgr. Květa Jeníčková, Aleš Haluska, Václav Braun, Jaroslav Zíval a Jana Brdová, za ODS Hubert Hoyer a František Částka, za ČSSD Mgr. Pavel Bártl a Mgr. Jaroslav Zajíček, za Nezávislé Miloslav Maroušek a JUDr. Josef Kaiser, za Mladé pro perspektivní Rožmitálsko Ing. Ph.D. Rudolf Mareš a Tomáš Henkl, za Nezávislé kandidáty s podporou STAN Ing. Josef Hrdina a Ing. arch. Jan Pešta a za KDU-ČSL Josef Hořejší.

Ilustrační foto

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode