Kulturák o 1,4 milionu levnější

05.11.2015 06:28

Prodej bývalého kulturního domu ve Starém Rožmitále je pěkně obehraná písnička. 20 let se už majitel snaží bývalý slavný objekt, kde se protancovalo pěkných pár párů bot, někomu vnutit, ale bezvýsledně.

I naše zpravodajství o této bývalé hospodě u Petráňů zahrnuje několik desítek zpráv, zpráviček i historických reminiscencí jako byl 19. díl seriálu Co domy vyprávějí https://www.staryrozmital.cz/news/a19-dil-restaurace-u-petranu/ . Naposledy jsme o prodeji informovali vloni v červenci, kdy jsme si na stránkách realitních kanceláří přečetli, že požadovaná cena slezla na čtyři miliony korun (viz https://www.staryrozmital.cz/news/ma-jeste-byvaly-kulturni-dum-sanci-na-druhy-zivot-/ )

V těchto dnech došla majiteli objektu trpělivost. Najal si novou realitní kancelář – příbramskou Kofareal – a za tisíc metrů čtverečních stavby a pozemku už chce jenom 2 600 000 Kč. To už je proti loňsku pořádný sešup!

Tak uvidíme, zda už se konečně podaří najít kupce, který by se o bývalý kulturák řádně staral.

Poslední slavné chvilky společenského sálu - oslavy 120 let SDH ve Starém Rožmitále, zpěvák Karel Kahovec a skupina George & Beatovens v roce 2011

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode