Milan Hochmut nejlepším sportovcem Příbramska?

05.01.2015 08:39

Příbramský deník vyhlásil anketu o nejúspěšnějšího sportovce příbramského okresu v roce 2014, tak zvanou Hvězdu Deníku. Každý den až do 8. ledna 2015 teď zveřejňuje hlasovací kupon s nominovanými sportovními kolektivy i sportovci, z nichž lze pouze vybírat. Nás velice těší, že v kategorii jednotlivců nad 18 let, byl nominován Milan Hochmut ze Starého Rožmitálu.

Jistě máme ještě v paměti jeho fenomenální a bezkonkurenční vítězství v letošním běhu Rožmitál – Březnice (viz naše zpráva https://www.staryrozmital.cz/news/beh-rozmital-breznice-vyhral-ve-velkem-stylu-milan-hochmut/ ) a skvělý výkon na mezinárodním BMW maratonu ve Frankfurtu nad Mohanem (https://www.staryrozmital.cz/news/fantasticky-uspech-milana-hochmuta-na-maratonu-ve-frankfurtu/ ).

Věříme, že od pondělí 5. až do čtvrtka 8. ledna bude na Rožmitálsku Příbramský deník zcela vyprodán, že budou vystřiženy všechny hlasovací kupony, do nich vepsáno na prvním místě jméno Milana Hochmuta a do uzávěrky ankety, tedy do 9. ledna 2015 do 14 hodin budou doručeny či odevzdány do redakce Příbramského deníku v Pražské ulici 7 v Příbrami.

To by bylo, abychom neměli nejlepšího sportovce Příbramska doma, ve Starém Rožmitálu!

Hochmut na trati maratonu ve Frankfurtu (v modrém dresu zcela vpravo).

Výřezy z hlasovacího kuponu, který je denně zveřejňován v Příbramském deníku.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode