Milan Hochmut v půlmaratonu devátý v ČR

19.04.2016 05:07

Se zájmem sledujeme počínání atleta Milana Hochmuta (29) ze Starého Rožmitálu, jenž je téměř každý den viděn v obci a okolních lesích při tréninku, kdy je sám sobě trenérem. Letos jsme už o něm psali v souvislosti s jeho druhým místem hned za olympionikem Kreisingerem (32) v silničním běhu na 10 km Rožmitál – Březnice (viz https://www.staryrozmital.cz/news/milan-hochmut-druhy-za-olympionikem-kreisingerem/ ).

Milan ale už má letos v nohách další tři závody. Dne 19. března vyhrál v Cerhovicích Josefovský běh na sedm kilometrů v čase 26,25 min. a 9. dubna opět ukázal všem záda v Hořovicích, kde se běžel jarní běh Dražovkou. Tady mu v cíli naměřili čas 25,27 minut.

Závod Rožmitál – Březnice a běhy v Cerhovicích a Hořovicích se započítávají do Brdského běžeckého poháru, který Hochmut vloni a předloni s přehledem vyhrál.

V sobotu 16. dubna se zúčastnil v Pardubicích mistrovství České republiky v půlmaratonu za účasti zahraničních běžců. Tady se skončil dvanáctý, když první tři místa obsadili běžci z Keni. V klasifikaci pro mistrovství republiky, do níž se samozřejmě zahraniční účastníci nepočítají, se tím pádem umístil s časem 01:11:29 hod. na krásném devátém místě.

MIlan Hochmut (vpravo) s reprezentantem Janem Kreisingerem v cíli závodu Rožmitál - Březnice. V Pardubicích skončil Kreisinger jen necelé tři minuty před Hochmutem na čtvrtém místě

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode