Na Velkém obůru by mohlo stát 107 rodinných domků

04.07.2014 07:14

Tento týden zveřejnil Městský úřad v Rožmitále pod Třemšínem koncept územní studie na ploše obecně nazývané Velký obůr, tedy na loukách nad rybníkem Kuchyňkou. Jelikož území se hrází rybníka a starou silnicí na Voltuš dotýká katastru Starého Rožmitálu, informujeme o záměru města i na našem webu.

Podle územní studie, kterou zhotovil českobudějovický AD ateliér, který už vypracoval i celkový územní plán města (viz naše zprávy: https://www.staryrozmital.cz/news/mesto-vydalo-uzemni-plan/ a https://www.staryrozmital.cz/news/radnice-porizuje-navrh-uzemniho-planu-obce-vcetne-casti-stary-rozmital/ ) by mohlo na Velkém obůru vyrůst 107 rodinných domků či dvojdomků na parcelách od 800 do 2 100 m2.

Koncept územní studie je k nahlédnutí na odboru výstavby a životního prostředí městského úřadu a na webu města https://www.rozmitalptr.cz/uredni-deska/projednani-konceptu-uzemni-studie-rozmital-pod-tremsinem-lokalita-velky-obur-375.html?kshowback=

Veřejné projednávání se uskuteční v úterý 29. července 2014 od 16.30 hodin v zasedací síni městského úřadu.

Územní studie se 107 rodinnými domky na Velkém obůru. (Uprostřed nahoře je hráz Podzámeckého rybníka, vlevo modrá sruha je stará silnice na Voltuš.)

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode