Národní házenkáři rokovali – 3/3

02.04.2015 08:49

V posledním dílku věnovaném členské schůzi oddílu národní házené Spartaku Rožmitál, která se konala 28. března 2015 v házenkářské klubovně ve Starém Rožmitále, se budeme věnovat tématu, které se při jednání nejvíce přetřásalo: Rekonstrukci a modernizaci hřiště.

O připravované akci jsme už psali ve zprávě  https://www.staryrozmital.cz/news/podrobnosti-k-rekonstrukci-hazenkarskeho-hriste/  a tak zde okomentujme jen nové věci, které v klubovně zazněly.

Stavební práce zahrnující především natažení nového povrchu na stávající asfaltovou vrstvu hřiště a přestavbu malého hřiště by měly být hotovy do konce května. Provádějící firma by si měla práce plánovat tak, aby co nejméně narušila mistrovské zápasy našeho mužstva.

Petr Pazderník uvedl, že práce na vlastním házenkářském hřišti zaberou asi 14 dní, a tak pouze jedno utkání – 17. května 2015 s Ejpovicemi B – by se mělo hrát na hřišti u školy ve městě. Zbylé čtyři sehrajeme na domácím hřišti ve Starém Rožmitále.

Obě hřiště budou upravena tak, aby se na nich mohl hrát i tenis a na malém i volejbal. Oplocení starorožmitálského sportovního areálu není součástí dodávky a obě hřiště by měla být oplocena až tak do roka. Přimlouváme se, aby město našlo co nejrychleji peníze a plot nechalo instalovat. Investice téměř za tři miliony by mohla být vandaly rychle zlikvidována.

Stavebním dozorcem nad rekonstrukcí a modernizací hřišť byl jmenován vedoucí odboru výstavby a životního prostředí na Městském úřadě Ivan Havel. Vzhledem ke specifičnosti zakázky jistě uvítá, že průběh stavby budou chodit pozorovat i členové Spartaku a samotní hráči.

Nu, už se všichni těšíme na 31. května 2015. To totiž přivítáme v utkání dvacátého kola Oblastního přeboru Západočeského kraje mužstvo Litic poprvé na fungl novém stadionku!

Schůzující mohli nahlédnout do projektové dokumentace

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode