Naše házenkářské naděje skončily doma deváté

05.06.2016 12:12

V sobotu 4. června 2016 se na hřišti ve Starém Rožmitále uskutečnil turnaj starších přípravek. Turnaje se účastnilo 11 týmů rozdělených do dvou skupin, vždy první tři týmy postoupily do finálové skupiny, zbytek hrál ve skupině o umístění. Ve skupině A jsme se postupně střetli s týmy Přeštic B (3:5), Litohlav (1:9), Nezvěstic (2:2), Blovic (2:0) a na závěr Kyšic A (3:6).

V základní skupině jsme tedy získali tři body a obsadili jsme páté místo. Čekal nás tedy boj ve skupině o umístění. V prvním zápase jsme porazili Přeštice C 3:2 a ve druhém jsme podlehli Kyšicím B 3:6.

Turnaj vyhrál tým Božkova před Kyšicemi A,Třetí místo obsadily Litohlavy. My jsme skončili na devátém místě. Příští sobotu nás čeká poslední turnaj sezony, který se odehraje v Nezvěsticích.

Turnaj jsme odehráli v sestavě Jakub Brejcha, Pavel Metlička (11 branek), David Pospíšil (3 branky), Denisa Brejchová, Tomáš Blažek, Jakub Hofman, Patrik Španihel, Kryštof Karlík a Matouš Hrdina.

Více na https://www.staryrozmital.cz/news/zahajil-velky-turnaj-malych-hazenkaru/ a také na https://www.staryrozmital.cz/news/nebylo-dulezite-zvitezit-ale-zucastnit-se/

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode