Trocha statistiky o našich webech

30.12.2014 08:46

Včera jsme bilancovali naši webovou stránku na Facebooku https://www.facebook.com/Cvokarskemuzeum . Dnes se trochu poohlédneme po našich webových stránkách.

Rok 2014 přinesl zatím našemu webu, který teď čtete, největší návštěvnost. Nejvíce unikátních návštěvníků i návštěv jsme měli v květnu. Tento měsíc se k našemu webu připojilo 2 218 počítačů, čtenáři nás navštívili 8 190krát a přečetli si také největší počet stránek – celkem 31 141! Nejvíce přenesených dat od nás k uživatelům jsme zaznamenali v říjnu, bylo to celkem 2,87 gigabajtů.

Průměrně jsme měli měsíčně na dva tisíce unikátních návštěvníků a téměř sedm tisíc návštěv.

Radost nám dělá i nová webová stránka věnovaná rožmitálskému spisovateli Rudolfu Richardu Hofmeisterovi https://www.rrhofmeister.cz/ , která se poprvé na obrazovkách počítačů objevila v srpnu tohoto roku. První měsíc měla 48 unikátních návštěvníků a 172 návštěvy, návštěvnost se pak zvyšovala každým měsícem, až v listopadu dosáhla 221 návštěvníků, resp. 683 návštěv. A v prosinci, kde ještě samozřejmě nemáme úplná data, bude i listopadová návštěvnost dost podstatně překonána.

V únoru roku 2012 jsme u webu https://www.staryrozmital.cz/ také začínali s návštěvností jen ve stovkách a podívejme se, jak se naše čtenářská obec rozrostla. Obě webové stránky se však podstatně liší. Web Starého Rožmitálu je vysloveně zpravodajský, v němž lze číst nové zprávy takřka každý den, kdežto web o Hofmeisterovi je informativní a je určen především čtenářům, kteří se s rožmitálským spisovatelem dosud nesetkali.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode