Závislá porota zveřejnila výsledky nevyhlášené soutěže o nejlepší vánoční výzdobu

26.12.2013 19:42

I letos závislá porota složená z rodinného klanu vydavatele tohoto webu hodnotila vánoční a novoroční výzdobu starorožmitálských usedlíků a chalupářů. Stejně jako vloni, i teď se bylo na co dívat. A stejně jako vloni, i v těchto dnech mají nejpočetnější výzdobu v Ruslandu. K nepoznání se ale polepšili na Vsi. Impozantní je zejména vyústění Rybovy ulice do ulice Na výsluní, kde stojí proti sobě rodinné domky Zehnulouc a Smolouc. Smutná je docela situace v Luhu, kde je vyzdobeno pouze několik chalup.

Ale teď už k vítězům. Letos bylo těžké rozhodování, neboť loňští vítězové – Fraňkouc v Luhu a Komancouc v Ruslandu - opět své domky perfektně vyšperkovali. Ale co naplat. Závislá porota letos vyhodnotila jako nejlépe vyzdobené domy Zehnulouc a Květoňouc v ulici Na Výsluní. Takže i letos máme vítěze dva.

To ale neznamená, že ostatní se – podle svých možností – nesnažili. Aspoň jsme tedy pár dalších domků vyfotografovali. Jistě se poznají.

Vítěz - rodinný dům Zehnulouc je vyzdoben na jižní i východní straně.

A tady je druhý vítěz: kolem dokola jen bílými světly opentlený dům Květoňouc.

Loňští vítězové: Fraňkouc a Komancouc.

A níže ještě pár snímků dalších letošních vyšňořených domků, možná příštích vítězů:

Kdo má zájem se podívat, jak závislá porota hodnotila vloni, tady má možnost: https://www.staryrozmital.cz/news/jakou-mame-venkovni-vanocni-vyzdobu-/

 

 

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode