Vyndá někdo peníze ze štrozoku?

19.02.2017 04:11

Tak už jsme se v polovině loňského roku radovali, že obě starorožmitálská strašidla v podobě bývalého kulturního domu a Podkostelního mlýna konečně změní majitele a tím i odloží strašidelný kabát. Ale ouvej! S mlýnem to dopadlo dobře. Nový vlastník se dal hezky od střechy do oprav. Ale kulturák čili hospoda u Petráňů?

Oba majitelé se kulturní dům snaží prodat už od poloviny 90. let. Ze začátku za něj chtěli čtyři miliony, ale pak začali s cenou tak lavírovat, že se jeden nestačil divit. I když – proč by se také divit měl! Vždyť rozlehlou stavbu nikdo nechtěl koupit. A tak začátkem roku 2014 stála 5,6 mil. Kč, o půl roku později 4,5 mil. Kč a na konci téhož roku 3,5 milionů V roce 2015 byl objekt rozdělen na dvě části, aby za menší peníz byl lépe prodejný, ale marnost nad marnost. Přestože se měnily realitní kanceláře jako na běžícím páse, žádná hospodu u Petráňů neprodala.

Vloni v červnu se město rozhodlo, že kulturák koupí za maximální částku 2,1 milionu Kč, což byl solidní odhad pracovníků městského úřadu. (Více na https://www.staryrozmital.cz/news/mesto-kupuje-byvaly-kulturak-ve-starem-rozmitalu/ ) Majitelům se to ale zdálo málo a tak opět změnili realitku a celý objekt se vším všudy nabízejí od ledna tohoto roku za 2 999 000 Kč.

Nevyndá už konečně někdo peníze ze štrozoku, aby to celé martyrium skončilo?

Fotografie realitky M&M z míst, kam jsme se už dlouho nedostali (bývalá prodejna Jednoty) či kde jsme vůbec nikdy nebyli (byt v poschodí). Dalších 28 snímků najdete na https://www.sreality.cz/detail/prodej/komercni/obchodni-prostor/rozmital-pod-tremsinem--/1833361756#img=0&fullscreen=false  

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode