Za pouhých pět milionů by se dal ovládnout Luh

12.09.2014 07:30

Jak to? Tak tedy čistě teoreticky: Bývalý kulturní dům je teď na prodej už jen za 3 500 000 Kč a protější Podkostelní mlýn za jeden a půl milionu. Takže, kdyby byla na prodej i silnice mezi nimi (patří městu), mohl by majitel vybírat u jediného vjezdu pro auta do Luhu klidně mýtné.

Zanechme ale bujné fantazie.

Realitní kanceláří Rak bylo zveřejněno, že za Podkostelní mlýn chce insolvenční správce jeden a půl milionu Kč, a pan Petráň snížil prodejní cenu za kulturní dům o dalších půl milionu na 3 500 000 Kč.

Snížení ceny u kulturáku jsme už prokovali dříve, u mlýna se čekalo na vyhlášení insolvenčního správce. Poslední naše zprávy o obou budovách si můžete přečíst zde https://www.staryrozmital.cz/news/ma-jeste-byvaly-kulturni-dum-sanci-na-druhy-zivot-/ a zde https://www.staryrozmital.cz/news/truchlohra-o-podkostelnim-mlynu-pokracuje/

S detaily prodeje se seznámíte na: https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/chata/rozmital-pod-tremsinem-stary-rozmital-/879743068 a na https://www.wikireality.cz/nemovitost/detail/978319-nebytovy-prostor-prodej-rozmital-pod-tremsinem?

Když to půjde se snižováním cen takhle dál, za chvíli se snad vyplatí obě nemovitosti koupit třeba jen kvůli cihlám.

© 2012 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode